SPAR MANGE PENGE OG BESVÆR

Sæt fokus på
it-sikkerhed og infrastruktur

It-sikkerhed og forældede infrastrukturer har aldrig været vigtigere. Hos Nordisk IT er vi eksperter I at hjælpe virksomheder med at opgradere deres systemer samt sikre deres medarbejdere og data. Vi kan hjælpe jer inden for en række områder:

it sikkerhed
SPAR MANGE PENGE OG BESVÆR

Sæt fokus på
it-sikkerhed og infrastruktur

It-sikkerhed og forældede infrastrukturer har aldrig været vigtigere. Hos Nordisk IT er vi eksperter I at hjælpe virksomheder med at opgradere deres systemer samt sikre deres medarbejdere og data. Vi kan hjælpe jer inden for en række områder:

it sikkerhed
FOR STØRRE VIRKSOMHEDER

Rådgivning om datacenter-løsning

Nordisk IT har stor erfaring med at rådgive om og opbygge hurtige og topprofessionelle OnPremise datacentre til virksomheder, der ønsker en sikker håndtering af deres data.

Står I overfor at skulle lave en større hardware investering i forhold til OnPremise (hardware på egen lokation), så rådgiver vi jer gerne, så I er sikre på at træffe de rette beslutninger i forhold drift, sikkerhed, kapacitet, m.m. 

Med en datacenter løsning opnår I

Uanset om I foretrækker, at jeres datacenter er placeret på jeres egen lokation eller i cloud hos en hosting leverandør, så kan vi sætte datacenteret op så det passer til jeres behov.

I har også mulighed for at få jeres servere opsat på forskellige lokationer med ‘failover’, så driften fortsætter, selvom et site går ned.

Og får I senere brug for at udvide løsningen med mere kapacitet, så hjælper vi også gerne med det.

Storage-løsninger

Find den rette løsning til datalagring

Få hjælp til at finde den rette datalagring løsning, der passer til jeres behov – og slip for unødige udgifter.

Vi har igennem årene leveret forskellige storage systemer til vores kunder baseret på DELL EMC’s løsninger og Microsoft Storage Spaces samt NAS systemer, hvis behovene ikke er så store. 

Alle systemer vi leverer er kendetegnet ved at

Vi rådgiver jer gerne om hvilken storage-løsning, der passer bedst til jeres virksomhed med afsæt i jeres behov.
Storage-løsning
Online backup i skyen

Backup af Office 365 data

Dansk cloudbaseret backup løsning

Vi samarbejder med KeepIT, som leverer backup af cloud data i Office 365. Så er jeres data sikret. 
 
KeepIT er en af de førende leverandører af Backupløsninger til Office 365. KeepIT sørger for cloud-to-cloud backup. Det vil sige, at de sørger for backup af dine cloud data, og sikrer dig, hvis uheldet skulle være ude. 
 
Vi sørger for opsætningen og integrationen mellem jeres Office 365 miljø og KeepIT’s platform, så I kan bruge tid og ressourcer på jeres kerneforretning, samtidig med at I er sikre på, at jeres data er i sikkerhed. Altid.

Hyper-V ekspertise i øjenhøjde

Har I selvstændige servere stående som koster dyrt i strøm og vedligeholdelse, m.m? Så kan vi hjælpe med at virtualisere jeres serverpark.

Dermed opnår I, at nedbringe licensomkostninger, strømforbrug og mere sikkerhed i hverdagen. 

Kernen i virtualisering er, at jeres styresystemer og applikationer frigøres fra den underliggende hardware, og bliver løftet op på et helt andet niveau.

Ved hjælp af særlig virtualiserings-teknologi bliver software og hardware i virksomheden adskilt og gjort uafhængigt af hinanden.

Det betyder, at vi får én fysisk server til at opføre sig som flere virtuelle servere. Den enkelte virtuelle server vil stadig opføre sig som en fysisk server, hvorfra virksomhedens operativsystemer og applikationer fungerer.

Nordisk IT har mange års erfaring med Microsofts Hyper-V platform i forhold til virtualisering af On-Premise server miljøer.

Med virtualisering opnår I

Vi håndterer alt lige fra implementering, skalering, flytning, migrering og daglig drift af løsningerne.

Virtualisering kan med fordel kombineres med en backup-løsning, så jeres data er sikret.

CLOUDBASERET LØSNING

Office365 Azure Hosting

Et alternativ til virtualisering af OnPremise miljøer er Microsofts Azures løsning, hvor servere oprettes ude i skyen. Derefter betaler I licens baseret på jeres behov for ressourcer – og det hele er sammen samlet i jeres Office 365 platform.

Azure hosting giver især værdi under implementering af nye løsninger på grund af den agilitet, der findes her.

Det er nemt og hurtigt at bygge systemer op, skalere dem samt at skrue både op og ned for performance på en given løsning alt efter behov.

Vi har stor erfaring med Microsofts løsninger. Så overvejer I Azure Hosting, så kan vi hjælpe jer med at skabe overblik over investeringen:

  • Hvad har vi behov for?
  • Hvad kan vi få behov for i fremtiden?

Og vi hjælper jer med at stille de kritiske spørgsmål, inden I tager beslutningen.

Kontakt os, så tager vi en snak om fordele og ulemper ved at basere sin IT på Azure fra Microsoft.

Kontakt Nordisk IT

Lad os hjælpe med at fremtidssikre og optimere jeres forretning. Har I spørgsmål eller ønsker I at høre mere om mulighederne, så ring på 70 26 10 37 eller skriv til os.